Kildegården 10, 4000 Roskilde

ROHIF 50 År`s Jubilæum

 

logo 50

 

Så fik vi fejret vores idrætsklub med manere. Gæsterne – medlemmer og festudvalget var i strålende humør da jubilæet startede kl. 13.00.

Formand Geert Hansen bød velkommen og da alle nu havde fået noget i glasset, skålede alle tillykke med dagen. Første tale kom fra udvalgsformand for kultur og idrætsudvalget i Roskilde Kommune, Mogens Hallager, som lykønskede foreningen og talte om drivkraften – det sociale og erfarenheden i en forening som vores, hvor sammenhold og vilje var højt skattet. Mogens afsluttede med at ønske foreningen mange gode år fremover 
20220329 152201

Mogens Hallager

Mogens Hallager overrakte Formand Geert Hansen et brev hvori der stod, at kommunen havde overført kr. 5000,00 som gave til foreningen. Alle fik nu lejlighed til at smage drikkevarerne igen.

Næstformand for Roskilde Idræts Union, Carsten Nilsen rejste sig og holdte en fin tale om foreningen og vores samarbejde med RIU og ønskede os tillykke med jubilæet. Han overrakte formand Geert Hansen en fin plakat fra RIU som gavekort med et pengebeløb på 5.000,oo kr.

 

20220325 132519

John Petterson

Næste taler var John Petterson, formand fra Parasport Danmark som talte om hans medlemskab som 12 årig medlem af ROHIF svømmeafdeling og hvordan han oplevede at komme med til Para Olympiade. Han fortalte også om ROHIF´s mange Para Olympiade deltagere gennem tiden. Han overrakte RHIF`s formand  Geert Hansen et maleri af kunstneren Erik Reinert og ønskede foreningen tillykke.

Kl. 14.00 var Jan Foodtruck åbent for alle og man kunne hente dejlig mad udenfor, så det var godt at vejret var godt og solen skinnede fra en skyfri himmel.

DSC 0207

Jan Foodtruck fra Bornholm

Alle kunne lide maden, så mange gæster var flere gange ved den dejlige mad. Kl. 15.00 var der så kaffe og konditorkage flot pyntet med vores logo og den smagte vidunderlig og da det sluttede var kagerne spist op UMH!. Kagen var fremstillet af konditor Maria Hansen - næstformandens datter.

 20220325 143244

Alt i alt var det et godt arrangement og hvis nogle gik tørstige eller sultne hjem, var det selvforskyldt. Vi i festudvalget var fuldt ud tilfredse med indsatsen.

Flere billeder kan ses på hjemmesiden under galleri / jubilæum

God Sommer

Festudvalget